Når en bærproducent vil sælge juleænder

Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen driver og ejer Rokkedyssegaard beliggende i Værløse i Nordsjælland. Om sommeren og efteråret kan man plukke jordbær, hindbær, æbler og meget andet på markerne omkring gården. Desuden kan man hele året købe lækker kage, presset saft, sylter, syltetøj og meget andet.

Det er kun sommer en gang om året
Rokkedyssegaards højsæson ligger fra april til oktober, og selvom de hvert år har julestue i caféen, er det sværere at “lokke” gæster til gården om vinteren, end om sommeren. Derfor valgte de i år at sælge juleænder til afhentning i deres café, for på den måde at tiltrække flere gæster.

Sådan gjorde de?
Som de fleste landmænd har Torben fra Rokkedyssegaard travlt, og for at få projektet til at lykkes valgte de at bruge Tilde softwaren til at hjælpe dem med en lang række af de digitale udfordringer; Tilde håndterede billetsalg, information til egen hjemmeside og egen Facebook side, samt deling til mad-netværket Smag På Nordsjælland. På den måde kunne Torben Bo sikre sig en god digital oplevelse for hans gæster, så han kunne fokusere på ænderne og gårdcafeen.

“Med Tilde ved hånden kunne vi nemt teste vores idé omkring salg af juleænder uden at først at etablere en webshop. Fra vi fik idé til vores gæster via vores hjemmeside kunne bestille og købe ænderne tog under 10 min.“

Udtaler Torben Bo, medejer af Rokkedyssegaard

Når gæsterne alligevel skulle afhente deres juleand i caféen, havde de mulighed for at købe en varm kop hindbær gløg, en julekurv eller nogle af Rokkedyssegårds andre velsmagende produkter. Dermed tjente de både på salget af ænder, samt deres normale sortiment.

Udsolgt af juleænder og øget omsætning

Rokkedyssegaard fik solgt alle 300 juleænder de havde til salg, og øgede deres omsætning i cafeen med 15% i forhold til året før.

Vil du vide mere?

Kontakt Andreas på telefon 2594 2720 eller e-mail andreas@towoo.dk
for at høre mere, eller få en gratis demonstration.