Brandingkampagnen blev set over 600.000 gange - Tilde

Brandingkampagnen blev vist over 600.000 gange

Sushi Saiko er Danmarks eneste økologiske sushirestaurant. Tilde hjalp med at sprede budskabet, og det fik over en halv million visninger.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Sushi Saiko er Danmarks første og eneste økologiske sushi restaurant. Med mellem 60-90% økologiske råvarer har de skaffet sig det Økologiske Spisemærke i sølv!

Det er noget af en bedrift, og derfor besluttede restauranten sig for at sprede dette budskab. Og det kunne Tilde hjælpe med.

Fik mere end 600.000 visninger

Sushi Saiko besluttede sig for at samarbejde med Tilde, og lod hende stå for udarbejdelsen af deres brandingkampagne. Tilde udarbejdede en kampagne med fokus på restaurantens store brug af økologiske råvarer - noget der betyder meget for flere og flere danskere.


Resultatet af kampagnen var at Sushi Saiko fik:

  • over 600.000 visninger.
  • flere følgere pÃ¥ Facebook
  • flere likes pÃ¥ deres posts
  • mere trafik til deres hjemmeside

flere Facebook følgere

flere Facebook likes

flere sidevisninger

Effektiv markedsføring fik øget kendskabet til stedet

Tilde hjalp Sushi Saiko ved at øge lokalbefolkningens kenskab til dem. En markedsføringskampagne der skal øge kendskabet til et brand skal gerne så bredt ud som muligt. Derfor oprettede Tilde:

  • Bannerannoncer til Google
  • Facebook annoncer

Kampagnen fik tilsammen mere end 600.000 visninger, fordelt over Facebook og populære danske hjemmesider.

Samarbejdet fortsætter i 2020

På grund af succesen med kampagnen har Sushi Saiko valgt at tegne en årsaftale med Tilde for 2020. Det betyder, at vi står for markedsføringen af restauranten resten af året.

"Vi er meget tilfredse med resultatet af kampagnen, så vi har valgt at samarbejde med Tilde resten af året. Det er en kæmpe fordel for os at have nogen til at tage sig af markedsføringen, da det er en tidskrævende og udfordrende opgave"

- Azim Hattori Uddin fra Sushi Saiko

Med Tilde er der ikke langt fra ide til handling, da restauranten kan oprette deres kampagner på få minutter i det brugervenlige system, og lade hende stå for resten.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på telefon 25942720 eller e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig🖐️