SimGolf ville øge salget af sæsonmedlemskaber - Tilde

SimGolf ville øge salget af sæsonmedlemskaber

Keld fra SimGolf bruger Tilde, så han nemt kan fortælle hans gæster om kommende aktiviteter. SimGolf har installeret Tilde's aktivetetskalender på deres hjemmeside simgolf.dk, og installeret flere eventskærme (se vores.events) i golfcentret.

Tilde sørger for, at Keld nemt kan opdatere disse på én gang, og på ét samlet sted. Nemt, hurtigt og enkelt. Keld ønskede dog at sætte ekstra fokus på salget af hans sæsonmedlemskab og valgte at tilkøbe en kampagne af Tilde.

"Kampagnen gjorde at vi på lidt over en uge havde nået vores mål, og endte endda med at sælge langt over forventet. Jeg gik bare ind på Tilde, oprettede en kampagne, og så klarede systemet resten. Jeg endte med at bruge 10 minutter og 3.000 kr. på at sælge 130 medlemskaber."

- Keld Jensen, ejer og direktør SimGolf

Resultater

Ved at bruge Tilde til markedsføring fik Keld stor succes med hans kampagne. Tilde's unikke teknologi hjælper Keld med at finde de mest relevante kunder og sørger for, at det er nemt for dem at købe på hans hjemmeside.

kampagnebudget

solgte medlemskaber

total omsætning

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️