Når en bærproducent vil sælge juleænder - Tilde

Rokkedyssegaard fik solgt alle 300 juleænder

Rokkedyssegaard ville sælge juleænder - og Tilde hjalp med at få solgt hver og en. Det tog kun 10 minutter fra de fik ideen til at kunderne kunne købe.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Når en bærproducent vil sælge juleænder

Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen driver og ejer Rokkedyssegaard beliggende i Værløse i Nordsjælland. Om sommeren og efteråret kan man plukke jordbær, hindbær, æbler og meget andet på markerne omkring gården. Desuden kan man hele året købe lækker kage, presset saft, sylter, syltetøj og meget andet.

Det er kun sommer en gang om året

Rokkedyssegaards højsæson ligger fra april til oktober, og selvom de hvert år har julestue i caféen, er det sværere at “lokke” gæster til gården om vinteren end om sommeren. Derfor valgte de at sælge juleænder til afhentning i deres café, for på den måde at tiltrække flere gæster.

Udsolgt af juleænder og øget omsætning

Rokkedyssegaard fik solgt alle 300 juleænder, og øgede deres omsætning i cafeen med 15% i forhold til året før.

brugt på opsætning

solgte juleænder

total omsætning

Tilde tog hånd om det digitale

Som de fleste landmænd har Torben fra Rokkedyssegaard travlt, og for at få projektet til at lykkes valgte de at bruge Tilde softwaren til at hjælpe dem med en lang række af de digitale udfordringer:

  • Billetsalg
  • Opdatering af deres hjemmeside
  • Opdatering af deres Facebook
  • Deling til madnetværket Smag På Nordsjælland

På den måde kunne Torben Bo sikre sig en god digital oplevelse for hans gæster, så han kunne fokusere på ænderne og gårdcafeen.

Når gæsterne alligevel skulle afhente deres juleand i caféen, havde de mulighed for at købe en varm kop hindbær gløg, en julekurv eller nogle af Rokkedyssegårds andre velsmagende produkter.

Dermed tjente de både på salget af ænder, samt deres normale sortiment.

"Med Tilde ved hånden kunne vi nemt teste vores idé omkring salg af juleænder uden først at etablere en webshop. Fra vi fik idé til vores gæster via vores hjemmeside kunne bestille og købe ænderne tog under 10 min."

- Udtaler Torben Bo, medejer af Rokkedyssegaard

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️