Lunds catering fik succes med nytårs take-away’en - Tilde

Lunds catering fik succes med nytårs take-away’en

Lunds catering har 15 års erfaring med tilberedning af lækker, velforberedt mad til arrangementer - inklusiv nytårs menuer. I år stod Tilde for markedsføringen, og det kunne mærkes på salget.

Vil du også have mere gang i salget?

Så udfyld formen, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Tilde fandt frem til kunderne

Lunds catering har mere end 15 års erfaring med at tilberede lækker og velforberedt mad til diverse arrangementer - inklusiv nytårs take-away menuer.

Men virksomheden har kunne mærke den øgede konkurrence i restaurationsbranchen, og haft et ønske om at øge deres salg endnu mere.

Til nytåret 2019/2020 besluttede virksomheden sig for at lade Tilde stå for markedsføringen, og det samarbejde gav resultater.

marketingbudget

solgte nytårsmenuer

omsætning

Lund's catering sammensatte en velsmagende nytårsmenu, og så sørgede Tilde for at finde frem til de interesserede kunder!

“Kampagnen gjorde at vi solgte 286 kuverter i alt, og det er vi meget tilfredse med. Sidste år solgte vi 50, og skulle hele tiden huske at minde vores kunder om at købe på Facebook"

- Søren Lund, ejeren af Lund's Catering

Kompliceret markedsføring uden besvær

Tilde bruger komplicerede beslutningsalgoritmer til at nå ud til de mest købeklare potentielle kunder, og sparer restauratøren tid, samtidig med at hun sikrer en effektiv markedsføring.


Tilde sørgede for at:
  • Opsætte Facebook og Google annoncer
  • Rette annonceringen mod de mest købeklare personer i lokalområdet
  • Sælge billetter i vores brugervenlige billetsystem
  • Opdatere restaurantens hjemmeside og Facebookside, så nuværende gæster og følgere kunne se at de igen solgte nytårsmenuer ud af huset


Tilde sørgede for alt markedsføringen - så kunne Søren og hans hold fokusere på den gode madoplevelse.

Gentager succesen næste år

Lunds Catering er tilfredse med resultatet af markedsføringen og salget i 2019/2020 og vil gentage succesen næste år.

"Vi kan klart forestille os at bruge Tilde til markedsføringen af vores nytårsmenu igen næste år. Resultaterne fra i år var langt over forventning"

- Søren Lund, ejeren af Lund's Catering

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig🖐️