Krydderiet ville sælge nytårs take-away bokse - Tilde

Krydderiet ville sælge nytårs take-away bokse

Restaurant Krydderiet er beliggende i Hillerød og er en del af Hotel Krydderiet. Til nytår 2018/2019 ønskede de for første gange, at tilbyde deres gæster at købe nytårsmenuen som take away.

“Vi har lukket i restauranten mellem jul og nytår, og ville gerne teste om vi kunne sælge take-away menuer som et nyt koncept på stedet. Vi har aldrig gjort det før, og satte et ambitiøst mål om at nå 100 kuverter. Vi er meget tilfredse; 100 var ambitiøst sat, så 230 er helt fantastisk.“

- Nicolas Juel Nielsen, Køkkenchef på Restaurant Krydderiet

130 flere solgt end forventet

Restaurant Krydderiet brugte i forvejen Tilde til, at vise deres events på deres hjemmeside, så de oprettede bare nytårs take-away eventet via Tilde og tilkøbte markedsføring. Så sørgede Tilde automatisk for at opsætte både Facebook annoncer og bannerannoncering på nogen af landet største hjemmeside. Desuden brugte Restaurant Krydderiet Tildes Mailordre system (se billedet herunder) så færrest mulige kunder faldt fra i bestillingsprocessen.

Tilde sørgede for alt markedsføring samt bestillingssystemet, så Nicolas og hans hold kunne fokusere på at kreere den mest smagfulde nytårsmenu.

Kampagneresultater

Med Tilde nåede Restaurant Krydderiet langt over sit mål om at sælge minimum 100 “takeaway kuverter”, og har allerede nu besluttet sig at gentage succesen næste år.

5.000 DKK

kampagnebudget

230

solgte nytårsmenuer

97.750 DKK

total omsætning

Vil du vide mere?

Kontakt Andreas Bergstrand på telefon 25942720 eller e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration.