Krydderiet ville sælge nytårs take-away bokse - Tilde

Krydderiet ville sælge nytårs take-away bokse

Restaurant Krydderiet er beliggende i Hillerød og er en del af Hotel Hillerød. Til nytår 2018/2019 ønskede de for første gange, at tilbyde deres gæster at købe nytårsmenuen som take away.

“Vi har lukket i restauranten mellem jul og nytår, og ville gerne teste om vi kunne sælge take-away menuer som et nyt koncept på stedet. Vi har aldrig gjort det før, og satte et ambitiøst mål om at nå 100 kuverter. Vi er meget tilfredse; 100 var ambitiøst sat, så 230 er helt fantastisk.“

- Nicolas Juel Nielsen, Køkkenchef på Restaurant Krydderiet

130 flere solgt end forventet

Restaurant Krydderiet brugte i forvejen Tilde til, at vise deres events på deres hjemmeside, så de oprettede bare nytårs take-away eventet via Tilde og tilkøbte markedsføring. Så sørgede Tilde automatisk for at opsætte både Facebook annoncer og bannerannonceringer på nogle af landets største hjemmesider. Desuden brugte Restaurant Krydderiet Tildes Mailordre system (se billedet herunder) så færrest mulige kunder faldt fra i bestillingsprocessen.

Tilde sørgede for alt markedsføring samt bestillingssystemet, så Nicolas og hans hold kunne fokusere på at kreere den mest smagfulde nytårsmenu.

Kampagneresultater

Med Tilde nåede Restaurant Krydderiet langt over sit mål om at sælge minimum 100 “takeaway kuverter”, og har allerede nu besluttet sig at gentage succesen næste år.

kampagnebudget

solgte nytårsmenuer

total omsætning

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️