Hos SimGolf spiller det hele sammen - Tilde

Hos SimGolf spiller det hele sammen

SimGolf er et indendørs golfcenter beliggende i København. Mange golfspillere foretrækker at spille indendørs i vintermånederne, da man her kan “besøge” alverdens baner virtuelt, så man slipper for våde og kolde fødder.

Keld (direktør og ejer af SimGolf) har dog, ligesom så mange andre, udfordringer med at få tid til det hele. Hver uge skal han – blandt mange andre ting – gøre opmærksom på hvad “Ugens Bane” er og dette skal gøres gennem hele sæsonen. Annonceringen skal helst ske både på sociale medier, på hans hjemmeside og fysisk i golfcentret.

Tilde hjælper Keld

Keld valgte at bruge Tilde, den virtuelle marketingassistent, til at hjælpe med denne udfordring og fik en løsning bestående af 4 hovedkomponenter:

1. En Tilde konto

Keld arbejder i én samlet Tilde konto. Her kan han oprette, rette og slette aktiviteter ét samlet sted. På den måde er han sikker på at han altid har et overblik over alle, nuværende som gamle, aktiviteter i hans virksomhed.

2. Automatisk visning på hans hjemmeside

Hver gang han opretter en aktivitet bliver den, ved hjælp af et lille stykke kode, automatisk vist på forsiden af hans hjemmeside simgolf.dk. På den måde sikrer han, at alle som besøger hans hjemmeside ser alle hans aktiviteter, og at den altid er opdateret.

3. Automatisk post til hans Facebook-side

Keld fik forbundet sin Facebook-side til Tilde, så den automatisk poster hans aktiviteter hertil. På den måde er han sikker på, at han husker denne vigtige del og dermed ikke mister kunder.

4. Vores Events fladskærme i baren

Keld har sat en stor fladskærm op nede i hans forretning. Hver gang han opretter en aktivitet i Tilde, bliver den automatisk vist på hans skærme. Visningen er automatisk optimeret til størrelsen på skærmen og kan læses på lang afstand. På den måde sikrer han sig at alle dem, som besøger golfcentret, bliver gjort opmærksom på alle hans kommende aktiviteter.

Resultater

Keld har fået et samlet system, hvor han kan administrere alle sine aktiviteter. Han kan nemt oprette, redigere og slette aktiviteter. Dette har blandt andet resulteret i, at han fik solgt langt flere medlemskaber end året før; han har mere aktivitet på hans Facebook side, og flere der tilmelder sig hans forskellige arrangementer.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️