Hos SimGolf spiller det hele sammen - Tilde

Hos SimGolf spiller det hele sammen

SimGolf er et indendørs golfcenter beliggende i København. Mange golfspillere foretrækker at spille indendørs i vintermånederne, da man her kan “besøge” alverdens baner virtuelt, så man slipper for våde og kolde fødder.

Keld (direktør og ejer af SimGolf) har dog, ligesom så mange andre, udfordringer med at få tid til det hele. Hver uge skal han – blandt mange andre ting – gøre opmærksom på hvad “Ugens Bane” er og dette skal gøres gennem hele sæsonen. Annonceringen skal helst ske både på sociale medier, på hans hjemmeside og fysiske i golfcentret.

Tilde hjælper Keld

Keld valgte bruge Tilde, den virtuelle marketingassistent, til at hjælpe med denne udfordring og fik en løsning bestående af 4 hovedkomponenter:

1. En Tilde konto

Keld arbejder i én samlet Tilde konto. Her kan han kan oprette, rette og slette aktiviteter ét samlet sted. På den måde er han sikker på han altid har et overblik over alle, nuværende som gamle, aktiviteter i hans virksomhed.

2. Automatisk visning på hans hjemmeside

Hver gang han opretter en aktivitet bliver den, vha. et lille stykke kode, automatisk vist på forsiden af hans hjemmeside simgolf.dk. På den måde sikrer han at alle der besøger hans hjemmeside ser alle hans aktiviteter, og den altid er opdateret.

3. Automatisk post til hans Facebook side

Keld fik forbundet sin Facebook side til Tilde så den automatisk poster hans aktiviteter til hans Facebook side. På den måde er han sikker på han husker denne vigtige del og dermed ikke mister kunder.

4. Vores Events fladskærme i baren

Keld har en sat stor fladskærm op nede i hans forretning. Hver gang han opretter en aktivitet i Tilde bliver den automatisk vist på hans skærme. Visningen er automatisk optimeret til størrelsen på skærmen og kan læses på lang afstand. På den måde sikrer han sig at alle dem, der besøger golfcentret, bliver gjort opmærksom på alle hans kommende aktiviteter.

Resultater

Keld har fået et samlet system hvor han kan administrere alle sine aktiviteter. Han kan nemt oprette, redigere og slette aktiviteter. Dette har blandt andet resulteret i at han fik solgt langt flere medlemskaber end året før; han har mere aktivitet på hans Facebook side, og flere der tilmelder sig hans forskellige arrangementer.

Vil du vide mere?

Kontakt Andreas Bergstrand på telefon 2594 2720 eller e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration.