Hos Pool-pub har de fået styr på deres events - Tilde

Hos Pool-pub har de fået styr på deres events

Jimmi ejer sammen med René og Daniel Pool-pub i det nordvestlige kvarter af København. Baren har massere af aktiviteter fra poolborde og bordfodbold til golf - og sågar en jagtsimulator. Der serveres desuden mad, øl og drinks.

Da Pool-pub afholder rigtigt mange events, har de også mange ting, de skal fortælle deres gæster om. Det er tidskrævende både at skulle oprette events og poste dem på ens hjemmeside. Da vi talte med Jimmi om, hvad han fik ud af at bruge Tilde, var det netop dette der kom frem i samtalen.

Hvorfor valgte I at bruge Tilde?

Jeg valgte at bruge Tilde, fordi jeg kunne se, at vi skulle gøre mere ud af at fortælle vores gæster om, hvad der sker hos os. Der går rigtigt meget tid med at huske at tilføje vores events til vores hjemmeside og fjerne dem igen når de er afholdt.

Desuden kunne vi godt se, at vi i visse sammenhæng havde behov for, at skabe ekstra opmærksomhed omkring nogle af de tiltag vi holder nede hos os. Derfor tilkøbte vi et marketingbudget, som vi kunne vælge at bruge på vores forskellige events hen over året.

Hvordan bruger I så helt konkret Tilde?

Først og fremmest har vi samlet alt vores kommunikationsarbejde i én Tilde-konto. På den måde har vi et godt overblik og samling på alle vores tidligere og nye begivenheder. Når vi så har oprettet et event, kommer det automatisk ind på vores hjemmeside og bliver fjernet igen når det er slut.

Desuden havde vi i forvejen flere skærme sat op i baren hos os, så disse kunne også bruges til at vise vores kommende events. Så vores kunder der kommer ned i baren har altid mulighed for at se hvad der sker, og det er en stor fordel, da det ikke er alle der tjekker vores hjemmeside regelmæssigt. Eventskærmen bliver ligesom hjemmesiden automatisk opdateret, så vi ikke skal gøre andet end at oprette eventet på Tilde.

Har i set nogle resultater?

Vi har brugt Tilde til at sætte ekstra fokus på nogle af de events, vi godt ville have, at flere deltog i. Tilde har gjort det lettere for os at have overblik over vores events. Det er en fordel kun at skulle oprette det ét sted, og det giver os mere tid til at fokusere på vores kerneopgaver.

Her i maj har vi for eksempel afholdt et event, i forbindelse med at FC Porto spillede mod Liverpool FC. Det tog os ikke lang tid at oprette eventet på Tilde, og fremmødet var stort. Hvor vi normalt ville omsætte for omkring 8.000 DKK, omsatte vi denne gang for mere end det dobbelte.

kampagnebudget

mere salg end normalt

total omsætning

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️