Furesøbads 80'er fest blev vist over 100.000 gange til potentielle gæster - Tilde

80'er festen blev vist over 100.000 gange til potentielle gæster

Restaurant Furesøbad holder hvert år en 80'er temafest. Tilde sørgede for at eventet blev vist over 100.000 gange til potentielle gæster.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Gode events sørger for at gæsterne kommer i vintermånederne

Restaurant Furesøbad ligger ved Furesø i Nordsjælland. Restauranten tiltrækker gæster fra de omkringliggende byer, især i sommerperioden, men i vintermånederne oplever de færre gæster.

For at tiltrække gæster holder restauranten hver oktober en 80'er og 90'er temafest med lokale DJs, drinks og dansegulv.

Det tog ikke lang tid at oprette vores 80'er og 90'er fest i Tilde. Derefter sørgede Tilde for at finde interesserede folk. Vi endte med at sælge 127 billetter, og det var jeg mere end tilfreds med!

- Michael Bay Olsen, ejer af Restaurant Furesøbad

Tilde samler markedsføringen ét sted

Restaurant Furesøbad besluttede sig for at samarbejde med Tilde, og lod den digitale marketingassistent stå for at fange potentielle gæsters opmærksomhed.

Det gjorde Tilde:

  • Oprettede Facebook annoncer
  • Oprettede bannerannoncer
  • Udsendte nyhedsbrev
  • Opdaterede restaurantens hjemmeside og sociale medier

visninger

interesserede gæster

solgte billetter

Restaurant Furesøbads 80'er og 90'er fest blev vist over 100.000 gange til potentielle gæster, og i sidste ende solgte de 127 billetter.

Visningerne er fordelt over Google og tre annoncer på Facebook. To af annoncerne ledte folk over på restaurantens Facebookevent, og trykke "deltager" eller "interesserede".

Det betød at Tilde kunne indsamle data om de interesserede gæster, og målrette den anden annonce, som opfordrede til billetsalg, mod dem!

"Tilde sørgede for at få vores arrangement ud til en masse potentielle gæster. Det gav os mere frihed og tid til at få alt det praktiske på plads."

- Michael Bay Olsen, Restaurant Furesøbad

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig🖐️