Forårskampagne hos Restaurant Furesøbad - Tilde

Forårskampagne hos Restaurant Marina Furesøbad

Restaurant Marina Furesøbad ønskede at øge antallet af bordbookinger (og hermed salget) i januar og februar, som traditionelt ikke er deres travleste måneder.

Derfor besluttede Restaurant Marina Furesøbad at bruge Tilde og oprettede en forårskampagne i januar og februar, hvor de gav halv pris på hele menukort – eksklusiv drikkevare. De fik produceret et specielt drikkevarekort for at øge salget på velkomstdrinks, vin, øl, sodavand og kaffe.

"Vores kampagne gjorde, at vi i januar og februar havde over 1500 gæster mere i restauranten. Før i tiden skulle vi have fat i lokalavisen før vi kunne starte en kampagne, men med Tilde kunne vi på på ingen tid få event op på vores hjemmeside, og tilkøbe markedsføring."

- Michael Bay Olsen, Restaurant Marina Furesøbad

3 gange så mange gæster

Resultatet blev, at Restaurant Marina Furesøbad havde 3 gange så mange gæster som de normalt har i de 2 måneder, og endda formåede at holde omsætningen oppe ved hjælp af et øget salg af drikkevarer. Desuden fik Restaurant Marina Furesøbad opbygget deres kundedatabase gennem Tilde, så Tilde ved fremtidige kampagner kan markedsføre endnu mere effektivt.

Læs mere om Restaurant Marina Furesøbad på deres website.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸


Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️