Forårskampagne hos Restaurant Furesøbad - Tilde

Forårskampagne hos Restaurant Marina Furesøbad

Restaurant Marina Furesøbad ønskede at øge antallet af bordbookinger (og hermed salget) i januar og februar, som traditionelt ikke er deres travleste måneder.

Derfor besluttede Restaurant Marina Furesøbad at bruge Tilde og oprettede en forårskampagne i januar og februar 2018, hvor de gav halv pris på hele menukort – eksklusiv drikkevare. De fik produceret et specielt drikkevarekort for at øge salget på velkomstdrinks, vin, øl, sodavand og kaffe.

"Vores kampagne gjorde at vi i januar og februar havde over 1500 gæster mere i restauranten. Før i tiden skulle vi have fat i lokalavisen før vi kunne starte en kampagne, men med Tilde kunne vi på på ingen tid få event op på vores hjemmeside, og tilkøbe markedsføring."

- Michael Bay Olsen, Restaurant Marina Furesøbad

3 gange så mange gæster

Resultatet blev at Restaurant Marina Furesøbad havde 3 gange så mange gæster som de normalt har i de 2 måneder, og endda formåede at holde omsætningen oppe via af et øget salg af drikkevarer. Desuden fik Restaurant Marina Furesøbad opbygget deres kundedatabase gennem Tilde, så Tilde ved fremtidige kampagner kan markedsføre endnu mere effektivt.

Læs mere om Restaurant Marina Furesøbad på deres website.

Vil du vide mere?

Kontakt Andreas Bergstrand på telefon 25942720 eller e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration.