Forårskampagne hos Restaurant Furesøbad - Tilde

Forårskampagne hos Restaurant Furesøbad

Restaurant Furesøbad ønskede at øge antallet af bordbookinger (og hermed salget) i januar og februar, som traditionelt ikke er deres travleste måneder.


Derfor besluttede Restauranten sig for at bruge Tilde, og oprettede en forårskampagne i januar og februar, hvor de gav halv pris på hele menukort – eksklusiv drikkevare. De fik produceret et specielt drikkevarekort for at øge salget på velkomstdrinks, vin, øl, sodavand og kaffe.

"Vores kampagne gjorde, at vi i januar og februar havde over 1500 gæster i restauranten. Før i tiden skulle vi have fat i lokalavisen før vi kunne starte en kampagne, men med Tilde kunne vi på på ingen tid få event op på vores hjemmeside, og tilkøbe markedsføring."

- Michael Bay Olsen, Restaurant Furesøbad

3 gange så mange gæster

Resultatet blev, at Restaurant Furesøbad havde 3 gange så mange gæster som de normalt har i de 2 måneder, og endda formåede at holde omsætningen oppe ved hjælp af et øget salg af drikkevarer. Desuden fik Restaurant Furesøbad opbygget deres kundedatabase gennem Tilde, så Tilde ved fremtidige kampagner kan markedsføre endnu mere effektivt.

Læs mere om Restaurant Furesøbad på deres website.

uden Tilde

med Tilde

Kampagnebudget

Sådan hjalp Tilde

Uden Tilde skulle Restaurant Marina bruge lang tid på at informere potentielle og nuværende gæster om deres forårskampagne, og sørge for at deres hjemmeside og sociale medier var opdaterede.

Med Tilde ved hånden behøvede restauranten ikke at bruge mere end 10 minutter på at taste informationerne om kampagnen ind i systemet. Derefter tilkøbte restauranten markedsføring, og så stod Tilde for resten.

Tilde sørgede for at:

  • Oprette annoncer til den helt rigtige målgruppe, så nye gæster kunne finde restauranten
  • Slå kampagnen op på restaurantens hjemmeside og Facebookside, så deres nuværende gæster og følgere blev opdateret på hvad der sker i restauranten
  • Opbygge en stærk kundebase for restauranten, som kunne bruges til at lave endnu mere målrettet markedsføring i fremtiden

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸


Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️