Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten - Tilde

Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten

Restaurant Blue Elephant på Amager i København serverer autentisk Thailandsk mad, tilberedt af thailandske kokke, efter traditionelle opskrifter.


Restauranten er ejet af Allan, som havde et ønske om at tiltrække flere gæster til stedet. Dette kunne Tilde hjælpe med.

Udfordringen

Restaurant Blue Elephant ligger i hotellet Radisson Blu, hvilket både er til deres fordel og ulempe. Restauranten har en masse potentielle gæster i dem som bor på hotellet. De hører ofte om restauranten gennem hotellets medarbejdere, eller finder selv restauranten, når de bevæger sig rundt.


De lokale i København kan derimod have svært ved at finde frem til restauranten. Da den ligger inde i hotellet, er det de færreste lokale gæster som falder over restauranten tilfædigt. Derfor er det vigtigt for dem at annoncere for sig selv, for at øge kendskabet blandt de lokale.

Løsningen

For at tiltrække flere lokale gæster til deres restaurant valgte Blue Elephant at tilbyde en 6-retters forårsmenu til 249 kr. pr. kuvert.

Blue Elephant oprettede forårsmenuen som et event igennem Tilde. De tilkøbte annoncering og lod Tilde stå for resten.


Målgruppen
Tilde lavede en speciel målgruppe til annoncen gennem Facebook, som tog udgangspunkt i de lokale, der en eller flere gange før havde besøgt dem. Disse personer blev samlet i en såkaldt "tvillinge målgruppe".

Sådan en målgruppe tager udgangspunkt i den eksisterende gruppe gæster i målgruppen, og finder gennem Facebooks avancerede algoritmer andre personer med samme interesser og karakteristika. På den måde skaber en tvillingemålgruppe en effektiv målgruppe, med de mest muligt interesserede gæster, til den lavest mulige pris.


Med denne tvillingemålgruppe kørte Tilde en Facebookannonce for restauranten, som skabte meget engagement.

Tilde lavede også en bannerannonce, der blev vist til den målgruppe som havde vist interesse i at booke bord, men ikke havde gjort det. Bannerannonceringen havde det formål, at minde de interesserede gæster om, at de stadig kunne booke et bord.

Tilde sørgede derudover for, at Blue Elephants forårsmenu blev slået op på deres hjemmeside, så potentielle gæster, som besøgte siden, kunne se det. Tilde delte også eventet til lokaleoplevelser.dk, så endnu flere gæster kunne blive opmærksomme på det.

“Jeg kan sige, at jeg er positivt overrasket. Det er pænt mange [som købte menuen]“

- Allan fra Blue Elephant

Tid sparet og flere gæster i restauranten

Blue Elephant skulle altså kun oprette eventet ét sted, og så tog Tilde sig af resten. Deres Facebook- og bannerannonce blev set af en masse potentielle gæster, og ejeren var tilfreds med resultatet.

Tilde hjalp restauranten med at:

  • Slå eventet op på deres hjemmeside
  • Slå eventet op på lokaleoplevelser.dk
  • Reklamere for eventet på Facebook, til restaurantens målgruppe
  • Reklamere for eventet med bannerannoncering, til den gruppe gæster som havde vist interesse, men ikke booket bord endnu

Alt hvad Blue Elephant skulle gøre, var at oprette eventet i Tilde.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️