Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten - Tilde

Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten

Restaurant Blue Elephant havde udfordringer med at blive opdaget på grund af deres lokation. Tilde fik dem på kortet med effektiv markedsføring.

Vil du høre mere?

Udfyld formen, så ringer vi dig op

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten

Restaurant Blue Elephant på Amager i København serverer autentisk Thailandsk mad, tilberedt af thailandske kokke, efter traditionelle opskrifter.


Restauranten er ejet af Allan, som havde et ønske om at tiltrække flere gæster til stedet. Derfor valgte han at samarbejde med Tilde.

Udfordrende beliggenhed

Restaurant Blue Elephant ligger i hotellet Radisson Blu, hvilket både er til deres fordel og ulempe.

Restauranten har en masse potentielle gæster i dem som bor på hotellet. De hører ofte om restauranten gennem hotellets medarbejdere, eller finder selv restauranten, når de bevæger sig rundt.


De lokale i København kan derimod have svært ved at finde frem til restauranten. Da den ligger inde i hotellet, er det de færreste lokale gæster som falder over restauranten tilfædigt.

"Det kan være en udfordring at tiltrække gæster, da vi ligger inde i Raddison Blue. Vi besluttede os for at prøve digital markedsføring, og så faldt vi hurtigt over Tilde"

- Allan fra Blue Elephant

Effektiv markedsføring var løsningen

For at tiltrække flere lokale gæster til deres restaurant valgte Blue Elephant at tilbyde en 6-retters forårsmenu til 249 kr. pr. kuvert.

Blue Elephant oprettede forårsmenuen som et event igennem Tilde. De tilkøbte annoncering og lod Tilde stå for resten.


Målgruppen
Tilde lavede en speciel målgruppe til annoncen gennem Facebook, som tog udgangspunkt i de lokale, der en eller flere gange før havde besøgt dem. Disse personer blev samlet i en såkaldt "tvillinge målgruppe".

Sådan en målgruppe tager udgangspunkt i den eksisterende gruppe gæster i målgruppen, og finder gennem Facebooks avancerede algoritmer andre personer med samme interesser og karakteristika. På den måde skaber en tvillingemålgruppe en effektiv målgruppe, med de mest muligt interesserede gæster, til den lavest mulige pris.


Med denne tvillingemålgruppe kørte Tilde en Facebookannonce for restauranten, som skabte meget engagement.

Tilde lavede også en bannerannonce, der blev vist til den målgruppe som havde vist interesse i at booke bord, men ikke havde gjort det. Bannerannonceringen havde det formål, at minde de interesserede gæster om, at de stadig kunne booke et bord.

Tilde sørgede derudover for, at Blue Elephants forårsmenu blev slået op på deres hjemmeside, så potentielle gæster, som besøgte siden, kunne se det. Tilde delte også eventet til lokaleoplevelser.dk, så endnu flere gæster kunne blive opmærksomme på det.

“Jeg er positivt overrasket over resultatet! Der var mange som købte menuen"

- Allan fra Blue Elephant

Gentager succesen

Restuarant Blue Elephant planlagde efterfølgende en Casino Night, og brugte igen Tilde til at stå for markedsføringen.

Kombinationen af effektiv digital markedsføring, og fantastiske events sikrer massere af gæster i restauranten.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️