Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten - Tilde


Blue Elephant ville have flere gæster i restauranten

Restauranten havde udfordringer med at blive opdaget på grund af deres lokation. Tilde gjorde potentielle gæster opmærksom på deres 6-retters forårsmenu, og fik dem på kortet med effektiv markedsføring.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Vil du høre mere

Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Udfordrende beliggenhed (men fantastisk mad)

Restaurant Blue Elephant ligger i hotellet Radisson Blu, hvilket både er til deres fordel og ulempe. Restauranten har en masse potentielle gæster i dem som bor på hotellet.

De lokale i København kan derimod have svært ved at finde frem til restauranten. Da den ligger inde i hotellet, er det de færreste lokale gæster som falder over restauranten tilfædigt.

"Da vi besluttede os for at prøve digital markedsføring faldt vi hurtigt over Tilde. Vi valgte Tilde fordi de havde mange succes historier med restauranter der ligner os, og fordi det var nemt og intuitivt at bruge."

- Allan Jørgensen, ejer af Blue Elephant

Effektiv markedsføring var løsningen

For at tiltrække flere lokale gæster til deres restaurant valgte Blue Elephant at tilbyde en forårsmenu med 6 små retter til 249 kr. pr. kuvert.

Blue Elephant oprettede forårsmenuen som et event igennem Tilde. De tilkøbte markedsføring og lod Tilde stå for resten.

Tilde oprettede en Facebookannonce, som ved hjælp af den avancerede teknologi blev rettet mod Blue Elephants ideelle målgruppe.


Facebook annoncering tiltrak kunderne

Bannere huskede gæsterne på Blue Elephant

Tilde oprette også bannerannoncer på Google, der blev vist til den målgruppe som havde vist interesse i at booke bord, men ikke havde gjort det. Bannerannonceringen havde det formål, at minde de interesserede gæster om, at de stadig kunne booke et bord.

Tilde sørgede derudover for, at Blue Elephants forårsmenu blev slået op på deres hjemmeside, så potentielle gæster, som besøgte siden, kunne se det. Tilde delte også eventet til lokaleoplevelser.dk, så endnu flere gæster kunne blive opmærksomme på det.

“Jeg er positivt overrasket over resultatet! Der var rigtigt mange som købte menuen"

- Allan Jørgensen, ejer af Blue Elephant

Gentager succesen

Restuarant Blue Elephant planlagde efterfølgende en Casino Night, og brugte igen Tilde til at stå for markedsføringen.

Kombinationen af effektiv digital markedsføring, og fantastiske events sikrer massere af gæster i restauranten.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️