3 gange så mange gæster til Restaurant Furesøbad – 2019 - Tilde

3 gange så mange gæster med Tilde

"Det tog 10 minutter at sætte kampagnen op – herefter overtog Tilde resten af arbejdet" - Udtaler Michael Bay Olsen fra Restaurant Furesøbad

Vil du have flere gæster - helt uden risiko?

Så kan du lige nu prøve Tilde 100% risikofrit! Udfyld formularen og hør om vores "Gæster eller Gratis”-kampagne.

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Vil du have flere gæster - helt uden risiko?

Så kan du lige nu prøve Tilde 100% risikofrit! Udfyld formularen og hør om vores "Gæster eller Gratis”-kampagne. 🤳

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Resultaterne var ikke til at tage fejl af

om aftenen uden Tilde

om aftenen med Tilde

Kampagnebudget

Flere gæster i januar og februar

Restaurant Furesøbad ønskede at øge antallet af bordbookinger (og hermed salget) i januar og februar, som normalt ikke er deres travleste måneder til aftenspisning.


Derfor besluttede restauranten sig for at bruge Tilde, og oprettede en forårskampagne i januar og februar, hvor de gav halv pris på hele aftenmenukortet – eksklusiv drikkevarer. De fik produceret et specielt drikkevarekort for at øge salget af velkomstdrinks, vin, øl, sodavand og kaffe.

"Vores kampagne gjorde, at vi i januar og februar havde over 1500 gæster i restauranten til aftenspisning. Det er 3 gange så mange som vi havde året før."

- Michael Bay Olsen, Restaurant Furesøbad

3 gange så mange gæster - på 10 minutters arbejde!

Resultatet blev, at Restaurant Furesøbad havde 3 gange så mange gæster til aftenspisning som de normalt har i de 2 måneder, og endda formåede at holde omsætningen oppe ved hjælp af øget salg af drikkevarer. Desuden fik Restaurant Furesøbad opbygget deres kundedatabase gennem Tilde, så Tilde ved fremtidige kampagner kan markedsføre endnu mere effektivt.

Læs mere om Restaurant Furesøbad på deres website.

"Før i tiden skulle vi have fat i lokalavisen før vi kunne starte en kampagne, men med Tilde kunne vi få vores kampagne op på vores hjemmeside på under 10 minutter"

- Michael Bay Olsen, Restaurant Furesøbad

Sådan hjalp Tilde Restaurant Furesøbad

  • Oprettelse af annoncer på Facebook, Instagram og Google til den helt rigtige målgruppe, så nye gæster kunne finde restauranten
  • Slå kampagnen op på restaurantens hjemmeside og Facebookside, så deres nuværende gæster og følgere blev opdateret på hvad der sker i restauranten
  • Opbygge en stærk kundebase for restauranten, som kunne bruges til at lave endnu mere målrettet markedsføring i fremtiden

Du kan også få flere gæster i din restaurant

Ufyld formularen herunder, og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Det er naturligvis 100% uforpligtende.

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️