Restaurant Krydderiet solgte 130% flere nytårskuverter med Tilde - Tilde

130% flere nytårs take-away menuer solgt

Restaurant Krydderiet brugte Tilde til salget af deres nytårsmenu - og resultatet var ikke til at tage fejl af

Vil du også sælge flere nytårs take-away menuer?

Udfyld formularen så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer 🤳

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Salget oversteg deres forventning

Med Tilde nåede Restaurant Krydderiet langt over sit mål om at sælge minimum 100 nytårskuverter, og har besluttet at gentage succesen til nytår 2019/2020.

kampagnebudget

solgte nytårsmenuer

total omsætning

Mere end dobbelt så mange kuverter solgt med Tilde

Restaurant Krydderiet ønskede til nytår 2018/2019 at sælge nytårsmenuen som take away. Med 230 solgte kuverter er de klar til at gentage succesen i år.

“Vi har lukket i restauranten mellem jul og nytår, og ville gerne teste om vi kunne sælge take-away menuer som et nyt koncept på stedet - og det blev en kæmpe succes.“

- Nicolas Juel Nielsen, Køkkenchef på Restaurant Krydderiet

Restaurant Krydderiet brugte i forvejen Tilde til at vise deres events på deres hjemmeside og Facebookside, så de oprettede bare nytårs take-away eventet via Tilde og tilkøbte markedsføring.


Tilde sørgede for at:

  • Opsætte Facebook og Google annoncer
  • Sælge billetter i vores brugervenlige billetsystem
  • Opdatere restaurantens hjemmeside og Facebookside, så nuværende gæster og følgere kunne se at de solgte nytårsmenuer ud af huset


Tilde sørgede for alt markedsføring - så kunne Nicolas og hans hold fokusere på at kreere den mest smagfulde nytårsmenu.

"Vi har aldrig solgt nytårs take-away før, og satte et ambitiøst mål om at nå 100 kuverter. Vi er meget tilfredse; 100 var ambitiøst sat, så 230 er helt fantastisk."

- Nicolas Juel Nielsen, Køkkenchef på Restaurant Krydderiet

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Jimmy Dahl direkte på telefon 51162310 eller e-mail jimmy@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️