Om os - Tilde

Hvem står bag Tilde?

Holdet bag Tilde brænder for marketing, og ved at en digital tilstedeværelse i dag er et vigtigt parameter for at drive en succesfuld virksomhed.

Motivationen bag Tilde er simpel; at give små og mellemstore virksomheder de samme marketing-muskler som de store💪


Lang erfaring med digital markedsføring

Teamet bag Tilde består af de tre grundlæggere Casper Andreas og Simon.

De har over 15 års erfaring med teknologi og digital kommunikation bag sig. Ideen til Tilde fik de, fordi at de godt kunne tænke sig at give små virksomheder de samme marketing-muligheder som de helt store.

De vidste, at store virksomheder som Zalando, Wish og Elgiganten alle brugte den samme formel til få flere kunder igennem marketing. Denne formel danner grundlaget for Tilde, som gennem kunstig intelligens og Mass Customization får det optimale ud af dit marketingbudget.

Indenfor det seneste år har Tilde udvidet med fem medarbejdere, og består nu af de tre grundlæggere, en grafisk designer, to account managers, en marketingassistent samt en frontend udvikler. Virksomheden vokser hurtigt, og det skyldes, at Tilde passer rigtigt godt ind i de behov restauratører står med.

Hvad er hemmeligheden bag Tilde?

Tildes markedsføring er datadrevet, hvilket betyder at de marketing tiltag vi laver for restauranter, sker på baggrund af data om deres gæster. Det betyder, at markedsføringen er målrettet og optimeret til den rette målgruppe, så annoncerne bliver mere effektive og mindre omkostningsfulde.

Restaurationsbranchen er præget af benhård konkurrence, og derfor er det essentielt for din restaurants succes, at du har en god online tilstedeværelse. Tilde tilbyder dig en datadrevet marketingstrategi, så du ikke skal famle i mørket efter de bedste marketing initiativer.

Ved at kombinere computerstyret Mass Customization med kunstig intelligens har vi gjort det muligt at levere den samme effektive kommunikation til en brøkdel af prisen.


Resultatet er Tilde, den digitale marketing assistent.


Ved at lære Tilde alt vi det vi ved om markedsføring og krydse dette med beslutningsalgoritmer, er det nu muligt for alle at få adgang til omkostningseffektiv markedsføring, som konstant optimeres til at finde de rette gæster til netop din restaurant.


Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Du kan også kontakte Andreas direkte på e-mail andreas@towoo.dk for at høre mere, eller få en gratis demonstration af Tilde.

Vi glæder os til at høre fra dig 🖐️