Standard tekster vedrørende COVID-19 - Tilde

Standard tekster vedrørende COVID-19

[Senest opdateret 19/3 2020 kl. 15:00]


Restaurant- og cafeejere har travlt med at tackle coronakrisen disse uger, og hos Tilde vil vi gerne hjælpe jer så godt igennem det som vi kan.

Vi har lavet en samling af standard tekster, som i kan kopiere ind på jeres hjemmeside og sociale medier.

Hvis i har brug for hjælp til at indsætte teksterne på jeres hjemmeside, vil vi meget gerne hjælpe jer. Bare kontakt os på e-mail kontakt@heytilde.com, så finder vi ud af det sammen.


Vi finder vores information på Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens hjemmesider, samt i pressemeddelseler og artikler fra Horesta og landets aviser. Da situationen hele tiden udvikler sig, vil vi forsøge at holde siden opdateret med de nyeste regulationer. Vi indsætter relevante kilder på det vi skriver, men er ikke ansvarlig for om informationen skulle vise sig at være forkert, eller bliver opdateret efter at du har skrevet det på egen hjemmeside.


Indholdsfortegnelse:

  1. Facebook post: Take-away er ufarligt at bestille
  2. Facebook post: Vi tilbyder take-away
  3. Hjemmesidetekst: Vi holder lukket

1. Facebook post: Take-away er ufarligt at bestille

Er du i tvivl, om det er en god ide at bestille take-away? 🤷

Ifølge Fødevarestyrelsen tyder intet på, at coronavirus smitter gennem maden, men kun via dråber fra f.eks. host og nys. Derfor kan du altså sagtens bestille take-away med god samvittighed 😋

Skulle madvarer have corona bakterier på sig, er chancen for at de smitter yderst lille, da bakterierne ikke smitter via maven.

Her hos [indsæt din restaurant] tager vi selvfølgelig coronasmitten meget alvorligt. Det betyder, at ingen med symptomer på sygdom kommer på arbejde, og at vi nu er endnu mere omhyggelige med vores medarbejderes hygiejne.

Så du kan altså roligt bestille take-away og støtte din lokale restaurant, i en tid hvor der er stærkt brug for det 🙏

Se Fødevarestyrelsens hjemmeside for mere information, eller send os en besked hvis du har spørgsmål.

KILDE: www.fødevarestyrelsen.dk


2. Facebook post: Vi tilbyder take-away

Hvad med at lade restaurantmaden komme til dig? 🛵

[Indsæt din restaurant] holder lukket for besøgende frem til [indsæt dato], men vores køkken er stadig åbent, og du kan trygt bestille vores lækre mad some take-away* 😋

Hvad med for eksempel at bestille:

  • [Indsæt ret]
  • [Indsæt ret]
  • [Indsæt ret]

Følg linket, og bestil din take-away nu👇

[Indsæt link til din take-away]

KILDE: www.fødevarestyrelsen.dk


3. Hjemmesidetekst: Vi holder lukket

Kære gæst

[Indsæt din restaurant] støtter op om regeringens beslutning om at lukke restauranter og cafeer for gæster, for at undgå unødvendig kontakt der kan lede til smitte af COVID-19, og holder foreløbigt lukket frem til den [indsæt dato].

Det er et hårdt slag for restauranter og cafeer, men vi ser frem til at kunne åbne dørene igen snart, og gå bedre tider i møde.

Hvis du vil støtte din lokale restaurant, vil vi opfordre dig til at bestille take-away. Det er en enorm hjælp for os lige nu. Læs mere om vores take-away her: [indsæt link til dit take-away].

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, så hold øje med den og vores sociale medier, og så håber vi at se dig igen snart.

[indslt dit navn] og teamet fra [indsæt din restaurant]

KILDE: www.fødevarestyrelsen.dk og www.jyllandsposten.dk


Vil du høre mere om Tilde?

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe din restaurant med at komme godt igennem corona krisen? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 24 timer, og fortæller dig om, hvad vi kan tilbyde

Vi ringer dig op indenfor 24 timer