Hold gang i din forretning med take-away - Tilde
Af Astrid Ulv Thomsen, publiseret d. 18/3 2020 | 4 min.

Hold gang i din forretning med take-away

I løbet af den sidste uge har restauranter og cafeer fundet sig i en svær situation. På grund af Coronavirussen er antallet af restaurantbesøg styrtdykket, og den 17. marts informerede statsministeren om, at spisesteder nu slet ikke må modtage gæster.

Hvad kan du gøre, for at få din virksomhed igennem denne svære tid?

Sats på take-away

Horesta opfordrer danskerne til at støtte op om restauranterne i denne periode ved at købe take-away. Så hvis du har mulighed for det, vil vi opfordre dig til at lave dit menukort, eller dele af det, om til en take-away menu.

Du kan lave et udbringnings system selv, ved at lave en underside på din hjemmeside med din take-away menu, bestillingsknap og betalingsmuligheder.

Du kan også lade en samarbejdspartner som Wolt, Takeout, Orderyoyo eller Waiteer stå for det. Fordelen ved dette er, at du kan fokusere på maden, og lade take-away partneren stå for bestillingerne, kundekontakt, betaling og levering.

Når du har fået styr på din take-away menu og levering, er næste skridt at gøre dine gæster opmærksomme på det.

Fang potentielle gæsters opmærksomhed

Der findes heldigvis en række ting du selv kan gøre, for at gøre opmærksom på dit take-away tiltag.

Hvis du gør disse 5 ting, har du de bedste forudsætninger for at få succes med din take-away:

  1. Lav et opslag til din restaurants Facebookside, hvor du fortæller dine gæster om jeres nye take-away menu. Indsæt meget gerne et billede af menuen.
  2. Lav et opslag til din restaurants Facebookside, hvor du forsikrer dine gæster om, at take-away roligt kan bestilles på trods af Coronavirussen. Se Fødevarestyrelsens hjemmeside for information til dit opslag, og husk at henvise til deres hjemmeside som kilde.
  3. Tilføj information både om sikkerheden ved at bestille take-away og om jeres nye take-away menu på din hjemmeside, så interesserede gæster kan holde sig opdateret.
  4. Opret en Facebookannonce rettet mod danskere i dit lokalområde, der gør opmærksom på dit take-away tiltag. Link direkte til din take-away bestillingsside, om det så er egen hjemmeside eller en samarbejdspartner som for eksempel Wolt.
  5. Lav et nyhedsbrev (hvis du har indsamlet emails fra dine gæster før) hvor du fortæller om jeres nye take-away menukort. Husk at linke direkte til bestilling, og indsæt gerne et billede af menukortet hvis det kan være der.

💡TIP: Kopier en af vores standard COVID-19 beskeder, og spar tid når du laver Facebook posts og tekst til din hjemmeside: https://heytilde.com/covid-19

Lyder det som en stor mundfuld?

Lad Tilde stå for markedsføringen

Siden 2017 har Tilde hjulpet restauranter med at tiltrække flere gæster, og vi vil gerne gøre alt for at hjælpe jer igennem denne udfordrende tid.

Derfor har vi lavet en "take-away" pakke, hvor vi kan tilbyde restauranter og cafeer en fordelagtig markedsføringspakke, der kun koster dig noget, hvis du får det ud af det, som vi lover.

Take-away pakken indeholder:

  • Minimum 50.000 visninger af din annonce
  • Minimum 500 gæster som ser dit menukort
  • En Facebook annonce rettet mod take-away kunder
  • Stor bannerpakke med fokus på take-away salg
  • Tekst og billedmateriale optimeret mod salg

Kampagnen koster 2.000,-/md. ex. moms og er uden binding. Du skal først betale, efter at kampagnen er afsluttet, og kun hvis kampagnen bliver en succes! Normalprisen er 4.000,-/md.

Det vil altså sige, at kampagnen er gratis for dig hvis vi ikke leverer det vi lover.

Vil du høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores take-away pakke, eller har du generelle spørgsmål til hvordan din restaurant kan lave take-away, så står vi klar til at hjælpe. Udfyld formularen, og så ringer vi dig op snarest.

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret på ny tiltag i hotel og restaurantbranchen