Få dine penge udbetalt med det samme - Tilde
Af Astrid Ulv Thomsen, publiseret d. 19/9 2019 | 2 min.

Få dine penge udbetalt med det samme

Vi arbejder løbende på at gøre vores digitale marketingassistent Tilde så god som mulig. Det seneste skud på stammen er vores nye billetsystem.

Slut med at vente flere måneder på at få pengene fra dine arrangementer. Vi kan nemlig som de første i Danmark tilbyde et billetsystem, hvor du kan få pengene fra hvert billetsalg direkte ind på din konto!

Drop mellemmanden

Vi kan høre på vores kunder, at flere og flere af dem ønsker at sælge billetter fra deres egen hjemmeside og droppe mellemmanden. Når du bruger en mellemmand til at sælge dine billetter, er dine penge nemlig bundet op indtil arrangementet er slut.

Det betyder, at hvis du sælger billetter i god tid, får du først dine penge flere måneder senere. Det er penge som du kunne have brugt på alle mulige gode tiltag i den tid.


Det vil Tilde lave om på! 🚀

Slut med ventetid

Den store fordel ved vores nye system er, at du ikke skal vente til arrangementet er slut, før du kan få dine penge. Dine gæster handler direkte med dig, så når de køber en billet, modtager du pengene.

Ved de fleste billetsystemer i Danmark, udbetaler de tidligst dine penge 5 dage efter at arrangementet er afsluttet. Hvis du starter billetsalget i god tid, kan du nemt vente flere måneder på udbetalingen af dine penge.

Så nemt er det:

  • Opsæt dine events på ingen tid med Tilde
  • Sæt et flueben ved billetsalg, og så sætter Tilde det op for dig
  • Sælg billetter effektivt, med målrettede annoncer opsat af vores intelligente system
  • Få pengene udbetalt med det samme

Vil du også i gang med sælge billetter?

Så udfyld formularen herunder og så vil vi ringe dig op og tage en uforpligtende snak omkring dine muligheder. Vi lover – Ama’r halshug – at det er uforpligtende, for hvis vi ikke føler, at vi kan hjælpe dig, vil vi ikke have dine penge 💸

Vi ringer dig op indenfor 24 timer

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret på ny tiltag i hotel og restaurantbranchen