3 måder du kan holde dine gæster opdaterede på - Tilde
Af Astrid Ulv Thomsen, publiseret d. 5/6 2019 | 3 min.

3 måder du kan holde dine gæster opdaterede på

Det kan virke banalt...… Men der er en del restauranter og caféer der glemmer at fortælle deres besøgende om, hvad der sker hos dem. Det er en skam, og du kan miste mange potentielle gæster på den måde. I denne artikel kan du læse mere om, hvad vi anbefaler, at du gør for at holde dine gæster opdateret på det der sker i din restaurant.

Tre former for reklame du kan gøre brug af i din restaurant

De gæster som besøger dig har allerede udvist stor interesse i din restaurant, så det er rigtigt godt givet ud at vise dem, hvad der skal ske hos dig i fremtiden. Det er ikke alle gæster der vil tjekke din restaurants hjemmeside, så hvis du sørger for også at reklamere for events og tilbud nede i din restaurant, er du godt dækket ind.


I tvivl om hvordan du skal gribe det an? Vi har lavet en liste med tre forslag her


1. Flyers og plakater

Du kan få printet plakater med din restaurants aktuelle tilbud og de events der skal foregå, eller du kan nøjes med at printe flyers ud, som dine gæster kan se når de besøger din restaurant. Det er en rigtig god måde at få dine gæster til at vende tilbage igen, og inspirere dem til hvad de kan lave i din restaurant - og så behøver det ikke at koste mange penge.

2. Event skærme

Du kan også vælge at vise events på en skærm eller tablet i din restaurant. Dette har den store fordel, at det er nemt at opdatere skærmene, så nye events bliver tilføjet og gamle slettet.

Det er desuden en øjenfangende reklameform, og hvis dine gæster lader blikket vandre igennem restauranten, vil de hurtigt få øje på skærmene.

3. Mind dine kunder om, at de gerne må komme igen, når de er ved at afslutte deres besøg

Det sidste dine besøgende får i hænderne inden de går er regningen. Du kan med fordel tilføje lidt information på regningen, og nedenfor har vi givet tre bud på hvad dette kunne være.

Tryk jeres webadresse på regningen

Du kan tilføje din restaurants webadresse på regningen, så dine gæster kan besøge hjemmesiden og derfra se hvad der sker hos dig.

Gør brug af visitkort

Du kan også få trykt visitkort med din restaurants webadresse, som du giver gæsterne sammen med regningen. Så kan de hurtigt hoppe over på din hjemmeside og få alt at vide om events og tilbud.

Få dine tjenere til at skrive en besked

En tredje mulighed er at få dine tjenere til at skrive en lille personlig besked på regningerne. Om det så er webadressen eller information om et godt tilbud, vil det helt sikkert skabe interesse hos dine gæster at se en personlig besked.

Tilde hjælper med at få vist dine events i restauranten

Med Tildes eventskærm i din restaurant eller café, kan de kunder som besøger dig altid finde information om hvad der foregår. Softwaren til skærmen er gratis, så længe du er kunde hos Tilde i forvejen. Hvis ikke du har en skærm i din restaurant, kan vi levere dette i den ønskede størrelse. Du kan læse mere om Tildes eventskærm her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail kontakt@heytilde.com

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret på ny tiltag i hotel og restaurantbranchen